sunnuntai 30. joulukuuta 2012

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013

Monenlaisia kokemuksia on taas mahtunut tähän vuoteen. Iloja, suruja, pettymyksiä, onnenhetkiä ja unelmien täyttymisiä. Iso unelmani täyttyi kun saimme Fiveas kennelin ensimmäisen pentueen maailmalle. Kokemus oli todella positiivinen ja innolla odotan mahdollisia tulevia pentueita. Koirien myötä olemme myös tutustuneet moniin uusiin ihmisiin ja saaneet joistain heistä hyviä ystäviä. 

Paljon on toiveita, suunnitelmia ja haasteita uudelle vuodelle ja hartaasti toivon että niistä osa toteutuisi ja toisiin saisi voimaa, jotta jaksaisi tukea, auttaa ja rakastaa... 

On siis aika kiittää rakaita läheisiä ja ystäviä tuesta sekä monenmoisista avuista ja rohkaisevista sanoista sekä neuvoista, joita olemme saaneet. KIITOS!!

"Anna katoavalle vuodelle rauha, laske harteiltasi unohduksen taakat, joita olet mukanasi raahannut. Ota uuteen vuoteen mukaasi vain sanat, jotka olet sydämeesi kätkenyt ja teot, jotka saivat hymyn kasvoillesi. Ystävät isolla Y:llä kuljeta alkavaan vuoteesi kullatuissa vaunuissa - he ovat elämäsi arvovieraita! Unelmia, terveyttä ja valon kirkkaita kristallihetkiä uudelle vuodelle!" 
 
Kennel Fiveas ja perheemme toivottaa kaikille läheisillemme ja ystävillemme OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013!!
 
udelle vuodelle!


1 kommentti: